Actualitate

Casă cuprinsă de flăcări, cu acoperișul PRĂBUȘIT, lângă Cluj! O femeie de 90 de ani a murit în incendiu

Un incendiu de proporții, în care o femeie de 90 de ani a murit, a avut loc la miezul nopții, lângă Cluj. Pompierii au descoperit o casă cuprinsă de flăcări când au ajuns la fața locului.

 

 


Pompierii clujeni au intervenit la un incendiu de proporții, ce a avut loc în localitatea Runc din județul Alba, la limită cu județul Cuj.

 


Pe când au ajuns pompierii, acoperișul casei era deja prăbușit, iar o femeie de 90 de ani moartă era întinsă pe sol, lângă locuință.

„Intervenție pentru stingerea unui incendiu în localitatea Runc, județul Alba. Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această noapte pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Runc, comuna Ocoliș, județul Alba.


Două autospeciale pentru stingerea incendiilor au fost alertate în jurul orei 00.40, iar în momentul sosirii la locul incendiului, pompierii au găsit casa construită pe structură de lemn, cu o suprafață de cca 60mp, cuprinsă în totalitate de flăcări, iar acoperișul era prăbușit în totalitate. De asemenea, în apropierea locuinței se afla, întins pe sol, corpul unei femei, în jurul vârstei de 90 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, a transmis ISU Cluj.

Pompierii au încercat să stingă flăcările timp de 3 ore, la -8 grade Celsius și în timp ce ningea abundent.


„Operațiunile pentru lichidarea și stingerea focarelor incendiului au durat cca 3 ore, la temperaturi de - 8°C și ninsoare abundentă, fiind necesară desfășurarea unui dispozitiv de stingere cu linii de furtun de peste 100m. De asemenea, s-a acționat pentru desfacerea elementelor de construcție în care ardeau focare mocnite.

Cauza probabilă a acestui incendiu a fost  amplasarea  lemnelor de foc pe soba de încălzire”, a adăugat ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Cuzdrioara, Cluj. Un șofer a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz și a ajuns la spital

Cum evită șoferul SMURD accidentele? Paramedic din Cluj: „Te duce la urgență repede și în siguranță” VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter