Actualitate

Cu cine poți paria anul ăsta ca să ieși în câștig (P)

Un eveniment sportiv este o ocazie de relaxare, fie că-l urmărești din tribune sau din fața televizorului, dar și o modalitate de a experimenta senzațiile tari date de pariurile sportive

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/online-soccer-game-bet-technology_17096089.htm#page=1&query=bet&position=1&from_view=search

Bettingul este o activitate complexă, în care cunoștințele despre sport, documentarea permanentă, capacitatea analitică și gândirea se combină cu norocul și flerul. Când pariezi, câștigul este o motivație secundară, pentru că distracția este principală. Totuși, este firesc să nu-ți dorești să cotizezi mereu, ci și să mai câștigi din când în când. De aceea, ți-am pregătit o serie de recomandări legate de caracteristicile pe care o casă de pariuri ar trebui să le aibă pentru a-ți facilita reușitele.


Alege varietatea

O casă de pariuri cu o ofertă mare de evenimente îți oferă mai multe șanse de a da formă biletului ideal. Uneori, nu doar competițiile cunoscute oferă oportunități de beturi bune, ci și campionatele mai obscure, cum sunte cele de fotbal din țările Americii Centrale ori cele de volei din țările nordice. Același lucru este valabil și pentru sporturi. Fotbalul, tenisul sau baschetul sunt preferatele multor pariori, dar poți câștiga și cu beturi pe sporturi mai puțin populare, ca tenis de masă, badminton ori curling. Chiar dacă nu ai experiență în pariurile pe aceste sporturi, câteva minute de documentare sau inspirația pot reprezenta o șansă pentru un plus de distracție și chiar câștig.


Pariază la o agenție de pariuri bine văzută

Ca orice afacere care se bazează pe contactul permanent cu clienții, și agențiile de pariuri online sau offline generează opinii și numeroase recenzii. Ia-le în calcul atunci când vrei să alegi operatorul de pariuri potrivit pentru tine. De la ceilalți utilizatori poți afla informații importante, care îți influențează șansele de câștig, legate de:


  • interfața site-ului;
  • opțiuni de pariere;
  • numărul de evenimente și competiții;
  • cotele de dinainte de eveniment și cele live;
  • oferte;
  • relația cu clienții;

Privește însă cu ochi critic recenziile și formează-ți o opinie doar după ce parcurgi îndeajuns de multe. Uneori, subiectivismul sau intenția de a defăima sau promova fac unele recenzii inutile.

Analizează cotele


Orice pariu are la bază un set de cote, atât pentru rezultatul final, cât și pentru rezultatul parțial sau pentru diverse aspecte ale respectivului eveniment sportiv. În funcție de cote calculezi eventualul câștig, așa că valoarea acestora este extrem de importantă. Alege casele de pariuri care au cote cât mai avantajoase în raport cu riscul de pierdere, pronosticul tău și așteptările specialiștilor. O cotă bună nu este neapărat una care îți aduce un câștig mare, ci și una care este îndeajuns de mare pentru a merita să mizezi pe ea. 

De exemplu, la un meci de fotbal unde una dintre echipe este mare favorită, o cotă de 1.05 nu merită miza. Câștigul eventual este prea mic, iar un rezultat surpriză poate ruina un bilet. În schimb, o cotă de 1.10 sau 1.15 poate aduce un plus pe un bilet cu mai multe evenimente sau pe unul pe care ai pus o miză mare. Nu te limita la casa de pariuri preferată, ci mai bine compară cotele de la mai mulți operatori de betting.


Ține cont de oferte

Pe piața de pariuri sportive există o concurență mare, în condițiile în care cererea masivă a stimulat afacerile din domeniu. Pentru a atrage clienții, multe case au oferte la înscriere. Analizează condițiile de accesare și raportul dintre costurile care intră în răspunderea ta și eventualele beneficii și, dacă este cazul, alege o ofertă potrivită pentru tine.

Pentru a câștiga cât mai multă distracție, ține cont de recomandările noastre atunci când alegi cu cine să pariezi. Nu uita să joci responsabil, pentru că altfel bettingul nu mai aduce bucurie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter