Actualitate

O mașină a luat foc în garaj, în Cluj! Flăcările s-au extins de la tomberon la mașină și au distrus-o

O mașină parcată într-un garaj a luat foc după ce un incendiu a izbucnit la un tomberon plin de gunoi de lângă autoturism.

O mașină a luat foc în garaj, în Cluj! Flăcările s-au extins de la tomberon la mașină și au făcut-o praf/ Poză generică

 

 


Pompierii au reușit să stingă focul în 20 de minute.

 


„Intervenție pentru stingerea unui incendiu propagat de la un tomberon la un autoturism parcat într-un garaj din Turda. Pompierii din Detașamentul de Pompieri Turda au intervenit pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins un autoturism parcat într-un garaj, bunurile depozitate înăuntrul garajului și un tomberon de deșeurilor pe strada Constructorilor din municipiul Turda.

O autospecială a fost alertată în jurul orei 14.40, iar la fața locului pompierii au găsit un tomberon, cu deșeuri de hârtie/carton, amestecate cu deșeuri menajere, ce ardea generalizat și de la care s-a propagat la un autoturism într-un garaj alipit de tomberon, dar și la bunurile depozitate în interior.


Stingerea incendiului s-a realizat în cca 20 de minute de la sosirea pompierilor, fiind evitată propagarea flăcărilor la celelalte garaje alipite de cel afectat de incendiu.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar imediat ce operațiunile pentru stingerea incendiului au fost finalizate echipajul de pompieri a fost solicitat să intervină la cel de-al doilea incendiu, izbucnit la o casă situată pe strada Ion Creanga din municipiul Turda”, a transmis ISU Cluj.
 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Turda! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar acoperișul a fost distrus. FOTO

Un incendiu a izbucnit la o casă din Cluj-Napoca! O femeie de 70 de ani, consultată de medici

Ultimele Stiri
abonare newsletter