Actualitate

Incendiu de proporții la o casă, în Dângău Mic! Echipajul de salvare a sărit în ajutorul unei femei de 70 de ani

Un incendiu de proporții a avut loc vineri seara, în localitatea Dângău Mic. Flăcările au început să se extindă și la vecini.

Incendiu de proporții la o casă, în Dângău Mic! Echipajul de salvare a sărit în ajutorul unei femei de 70 de ani Incendiu de proporții la o casă, în Dângău Mic! Echipajul de salvare a sărit în ajutorul unei femei de 70 de ani

 

 


Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul în jurul orei 3:00.

 


Flăcările au cuprins întreg acoperișul casei și s-au extins și la gardul vecinilor.

Când au ajuns la fața locului, salvatorii au consultat o femeie de 70 de ani:


„Intervenție pentru stingerea unui incendiu la o casă din localitatea Dângău Mic. Pompierii din Garda de Intervenție Gilău și cele două Detașamente din Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge un incendiu care a cuprins o casă de locuit din localitatea Dângău Mic.

Alerta a fost înregistrată în jurul orei 3.10, iar pompierii au găsit acoperișul unei case de locuit, cu o suprafață de cca 60 mp, cuprins în totalitate de flăcări și care se extinseseră la o secțiune din gardul gospodăriei vecine.


Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului cu trei autspeciale, iar operațiunile de stingere au luat mai bine de o oră, reușind să oprească propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

O femeie în vârstă de cca 70 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital. Cauza probabilă a incendiului a fost coșul pentru evacuarea fumului izolat necorespunzător față de materiale combustibile”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Cum să previ un incendiu dacă pleci de acasă? Sfaturi de la pompierii clujeni pentru minivacanța de 3 zile

Incendiu PUTERNIC în Florești! Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de trei ore. FOTO

abonare newsletter