Actualitate

Cinci tone de brazi de Crăciun, ridicați de Primăria Florești. Brazii vor mai fi colectați până marți

Primăria Florești i-a scăpat pe locuitorii comunei de cinci tone de brazi de Crăciun, într-o campanie de colectare. Ultima zi de colectare a brazilor va fi marți, 25 ianuarie 2022.

Cinci tone de brazi de Crăciun, ridicați de Primăria Florești. Brazii mai pot fi colectați marți Cinci tone de brazi de Crăciun, ridicați de Primăria Florești. Brazii mai pot fi colectați marți

 

 


Reprezentanții administației locale din Florești au anunțat că, în perioada lunii ianuarie, firmele de salubritate se vor ocupa de ridicarea brazilor de Crăciun.

 


Până acum, firmele de salubritate au ridicat cinci tone de brazi de la punctele gospodărești.

Reprezentanții Primăriei Florești îi sfătuiește pe localnici să nu arunce pomii în containerele de deșeuri, ci lângă acestea.


Campania de colectare a brazilor continuă până marți, 25 ianuarie 2022.

„ANUNȚ privind colectarea brazilor de Crăciun, la punctele gospodăreşti de pe raza UAT Florești - ianuarie 2022.


Până astăzi, 19 ianuarie, s-au adunat 5 tone de brazi conform programului anunţat de operatorul de salubritate. Pentru a putea colecta în mod eficient brazii de Crăciun de pe raza UAT, Primăria informează că a fost suplimentat numarul de masini folosite pentru ridicarea brazilor iar ultima zi de colectare  a brazilor de  la punctele gospodăreşti este 25 ianuarie 2022 conform programului anuntat de catre operatorul de salubritate.

Pentru a face posibilă colectarea, vă rugăm să nu aruncați brazii ȋn containerele de deşeuri, ci să îi depozitaţi ȋn afara punctelor gospodăreşti. Vă mulțumim pentru implicare!”, a anunțat Primăria Florești.

CITEȘTE ȘI:

Primăria Florești îi scapă pe locuitori de bradul de Crăciun! Când începe campania?

Campanie de colectare a deșeurilor electrice. Cum poți scăpa de aparatele stricate în Cluj-Napoca?

abonare newsletter