Actualitate

Un bărbat din localitatea Buza a ajuns la spital în stare gravă după ce i-a luat foc casa

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce i-a luat foc casa sâmbătă seara.

Un bărbat din localitatea Buza a ajuns la spital în stare gravă după ce i-a luat foc casa Un bărbat din localitatea Buza a ajuns la spital în stare gravă după ce i-a luat foc casa

 

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost la un pas de moarte sâmbătă seara, fiind salvat în ultimul moment de pompieri. Victima a fost transportată la spital într-o stare gravă.


„În cursul serii trecute, două autospeciale și un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Mociu și a Detașamentului de Pompieri Dej au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit din localitatea Buza.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 20.50, iar la fața locului au găsit casa, cu o suprafață de cca 80mp, arzând generalizat, fiind în pericol să se extindă la alte două anexe gospodărești. Un bărbat de circa 50 de ani a solicitat asistență la fața locului, prezentând arsuri pe brațe și în zona feței.
Bărbatul a fost preluat imediat de către echipajul SMURD pentru a fi transportat la spital, fiind preluat apoi, pe drum, de un al doilea echipaj de terapie intensivă SMURD, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca. Starea bărbatului la prima evaluare era gravă, acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.
Intervenția pentru stingerea flăcărilor a evitat propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite, însă casa a fost distrusă în totalitate.
Din cercetările preliminare a rezultat faptul incendiul a pornit de la utilizarea lichidelor combustibile neadevărate pentru aprinderea focului.” a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat de 74 de ani a murit într-un incendiu în localitatea Vale

Incendiu la un adăpost de animale în Răscruci. Mai mulți porci au ars de vii

Ultimele Stiri
abonare newsletter