Actualitate

Un bărbat de 74 de ani a murit într-un incendiu în localitatea Vale

Un bărbat de 74 de ani a murit într-un incendiu petrecut în localitatea Vale din comuna Aluniș.

Bărbatul de 74 de ani a fost resuscitat de echipajele ISU Cluj Bărbatul de 74 de ani a fost resuscitat de echipajele ISU Cluj

 

Bărbatul de 74 de ani se pare că a încercat să stingă focul care a cuprins o magazine de lemn și o afumătoare, moment în care el a fost surprins de flăcările puternice.


„O autospecială din Detașamentul de Pompieri Dej a fost alertată pentru a stinge flăcările care au cuprins o afumătoare și o magazie de lemne dintr-o gospodărie din localitatea Vale, com. Aluniș. Anunțul cu privire la incendiu a fost înregistrat în jurul orei 11.30, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului au găsit anexele gospodărești cuprinse în totalitate de flăcări și un bărbat inconștient, în vârstă de 74 de ani, căzut la circa 5 m de acestea.
S-a început imediat suportul vital de bază pentru bărbat de către pompieri, concomitent cu solicitarea în sprijin a echipajelor medicale și desfășurarea operațiunilor de stingere a incendiului. După sosirea echipajelor SAJ și SMURD au fost continuate manevrele de resuscitare cu suportul vital avansat cca o oră, însă, din păcate, fără a putea readuce semnale vitale pentru bărbat. Stingerea focarelor incendiului a durat mai bine de o oră, fiind evitată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.  Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis nesupravegheat în afumătoare.”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la un adăpost de animale în Răscruci. Mai mulți porci au ars de vii

Incendiu în comuna Câțcău din Cluj. Focul, provocat de jarul aruncat lângă un tomberon

Ultimele Stiri
abonare newsletter