Actualitate

Amenințare cu BOMBĂ la Iulius Mall! Accesul a fost INTERZIS în zonă

O alarmă cu bombă a creat panică la Iulius Mall din Cluj-Napoca, totul fiind doar o glumă proastă în cele din urmă.

Amenințare cu BOMBĂ la Iulius Mall! Accesul a fost INTERZIS în zonă

 

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că există un bagaj suspect la Iulius Mall Cluj-Napoca. Mai multe echipaje de Jandarmerie și brigăzi speciale de la Antitero s-au prezentat în zonă și au lămurit cazul.


 

„La data de 13 ianuarie, în jurul orei 15.00, politistii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în apropierea unui centru comercial din cartierul Gheorgheni, s-ar afla un bagaj suspect.


La fața locului s-au deplasat polițiștii Compartimentului Pirotehnic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, care au procedat la verificarea bagajului respectiv, constatând faptul că este vorba de un bagaj de tip troller, care era gol și nu prezenta niciun pericol”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Poziția Iulius Mall cu privire la amenințarea cu bombă

„Astăzi, 13 ianuarie 2022, în jurul orei 15.00, un trecător a sesizat un bagaj abandonat pe trotuarul din proximitatea intrării principale în Iulius Mall Cluj și a sunat la 112. Echipele de intervenție au delimitat și securizat zona pentru verificări, motiv pentru care accesul în mall pe treptele fixe de la intrarea principală a fost redirecționat către scările rulante.

Administraţia mall-ului a acţionat potrivit recomandărilor primite de la echipele de intervenţie, iar, în scurt timp, bagajul a fost preluat de autoritățile competente și lucrurile au revenit la normal”, au transmis reprezentanții Iulius Mall.

CITEȘTE ȘI:

INCIDENT ȘOCANT! Un copil de 13 ani a ÎNJUNGHIAT cu un cuțit o fată la Iulius Mall

Accident în zona Iulius Mall! Un bărbat pe TROTINETĂ, lovit de un TIR

abonare newsletter