Actualitate

INCENDIU de proporții la o casă de vacanță din județul Cluj. Care a fost cauza incendiului? VIDEO

Un incendiu de proporții a avut loc la o casă de vacanță din comuna Așchileu, județul Cluj. Flăcările au cuprins și două anexe care erau lipite de casă.

INCENDIU de proporții la o casă  de vacanță din județul Cluj. Care a fost cauza incendiului. VIDEO INCENDIU de proporții la o casă de vacanță din județul Cluj. Care a fost cauza incendiului. VIDEO

 

 


La momentul sosirii pompierilor la fața locului, casa era cuprinsă în totalitate de flăcări, precum și două anexe alipite de aceasta. Două autospeciale din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea incendiului.

 


„Două autospeciale din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit aseară, pentru stingerea un incendiu la o casă de vacanță din localitatea Fodora, comuna Așchileu. 

În momentul sosirii pompierilor la fața locului, casa era cuprinsă în totalitate de flăcări, precum și două anexe alipite de aceasta. Locatarii erau iești în afara și nu au fost persoane care să solicite consultul medical.


Din cercetările preliminare, cauza probabilă a incendiului a fost hornul izolat necorespunzător față de materialele combustibile. Intervenția a durat aproximativ două ore”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr din Cluj și-a incendiat tatăl, după o ceartă banală. A ajuns la Terapie Intensivă cu arsuri grave

INCENDIU masiv în Iacobeni, Cluj. O casă a ars complet. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter