Actualitate

Un tânăr din Cluj și-a incendiat tatăl, după o ceartă banală. A ajuns la Terapie Intensivă cu arsuri grave

Un tânăr din Cluj și-a incendiat tatăl, după ce s-au certat pentru un subiect banal. Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri grave în zona capului, iar fiul său a fost dus la Psihiatrie.

Un tânăr din Cluj și-a incendiat tatăl, după o ceartă banală. A ajuns la Terapie Intensivă cu arsuri grave Un tânăr din Cluj și-a incendiat tatăl, după o ceartă banală. A ajuns la Terapie Intensivă cu arsuri grave

 

 


După ce au purtat o discuție despre renovarea casei, tânărul, în vârstă de 32 de ani, și-a incendiat tatăl în casa în care locuiau pentru că acestuia nu-i plăceau ideile sale, potrivit stirileprotv.ro.

 


Când l-a văzut pe bărbat la pământ și cu hainele în flăcări, sora sa i-a sărit în ajutor, dar a ajuns să fie și ea rănită.

Strigătele de ajutor ale tatălui i-au alertat și pe vecini. Totul s-a întâmplat în localitatea Dezmir din județul Cluj.


Tatăl a ajuns să fie internat în spital la Terapie Intensivă, cu arsuri grave în zona capului.

Fiul său a fost preluat de polițiști și dus la Psihiatrie pentru o evaluare de specialitate.


„A fost adus aseară în unitatea de primire de urgențe a spitalului nostru. De acolo a fost transferat pe secția de Terapia Intensivă unde se află și în acest moment. Este conștient. Are arsuri predominant în zona capului și este în curs de evaluare, sub monitorizare și tratament”, a spus Flavia Topan, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Un adăpost de animale a fost INCENDIAT INTENȚIONAT. Pompierii s-au luptat cu flăcările peste trei ore

Un CRIMINAL a INCENDIAT o fată de 17 ani. Judecătorul Cristi Danileț: „E nevoie de o schimbare de legislație”

Ultimele Stiri
abonare newsletter