Actualitate

Un tânăr din Cluj-Napoca a intrat cu mașina într-o casă din Gilău. Șoferul, transportat la spital .FOTO

Un accident a avut loc, duminică după masa, în Gilău. Un autoturism a derapat și a ieșit de pe carosabil, oprindu-se în peretele unei case. Șoferul a fost transportat la spital și a refuzat recoltarea de sânge.

Un tânăr din Cluj-Napoca a intrat cu mașina într-o casă din Gilău. Șoferul, transportat la spital .FOTO Un tânăr din Cluj-Napoca a intrat cu mașina într-o casă din Gilău. Șoferul, transportat la spital .FOTO

 

 


„Polițiștii au fost sesizați in jurul orei 17.18, pentru a interveni la un accident de circulație produs pe drumul județean 107P, localitatea Someșu Rece. 

 


Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe DJ 107P, din direcția Gilău spre Someșu Rece, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabila, ulterior autoturismul oprindu-se în clădirea unui imobil. 

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate, refuzând totodată recoltarea de mostre biologice”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Accidente în lanț pe A1 Deva-Nădlac, în județul Arad. Traficul rutier se desfășoară DOAR pe banda de urgență

abonare newsletter