Actualitate

Ceața a creat probleme pe Aeroportul din Suceava. Două avioane au fost redirecționate spre Cluj

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, două curse ale companiei Ryanair de la Manchester și Viena care trebuiau să aterizeze în această dimineață în Suceava au fost redirecționate spre Cluj-Napoca.

Ceața a creat probleme pe aeroportul din Suceava. Două avioane au fost redirecționate spre Cluj Ceața a creat probleme pe aeroportul din Suceava. Două avioane au fost redirecționate spre Cluj

 

 


Ceața densă împiedică avioanele să aterizeze la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava. Din motive de siguranță pentru pasageri și echipaj, unele curse au fost redirecționate către Aeroportul din Iași și cel din Cluj, iar altele au stat în aer deasupra Sucevei, așteptând să se risipească ceața, scrie monitorulsv.ro

 


Cele două zboruri ale companiei Ryanair de pe ruta Viena-Suceava și Manchester-Suceava au fost redirecționate spre Cluj. Cei 65 de pasageri ai aeronavelor au fost transportați cu autocarele până în Suceava.

„Este vorba despre un zbor Manchester-Suceava și un zbor Viena-Suceava, în total aproximativ 65 de pasageri. Datorită condițiilor meteo din Suceava au aterizat la Cluj, de unde s-au îmbarcat în autocare și vor fi transportați spre Suceava”, a declarat pentru Monitorul de Cluj David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca, la miezul nopții. O femeie a intrat în travaliu

Ultimele Stiri
abonare newsletter