Actualitate

Informare meteo de ninsori și vânt puternic până duminică. Cum va fi vremea în Cluj?

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie vin cu noi informații despre vremea din următoarea perioadă.

 

 


La nivelul întregii țări s-a emis o avertizare meteo de intensificări ale vântului şi precipitaţii moderate cantitativ sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

 


Informarea meteo este valabilă în intervalul 8 ianuarie, ora 04:00-9 ianuarie, ora 12:00.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă. În Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ninge moderat, iar stratul nou de zăpadă va fi local consistent. Cantitățile de apă vor fi în general de 10...15 l/mp și izolat de peste 20 l/mp.


Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55...65 km/h în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, temporar viscolind ninsoarea.

În restul teritoriului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în special în dimineața zilei de sâmbătă (08 ianuarie), cu precădere în dealurile sudice.


Cum va fi vremea în Cluj-Napoca?

Potrivit AccuWeather, ziua de sâmbătă vine cu ploi în Cluj-Napoca, șansele de ploaie fiind de 85%. Cerul va fi înnorat, iar maxima zilei un va depăși 4 grade Celsius. Seara sunt anunțate ninsori.

Ziua de duminică vine cu ninsori în Cluj-Napoca, șansele de precipitații fiind de 60%. Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grade Celsius.


Ziua de luni se anunță una caldă pentru această perioadă, maxima zilei fiind de 5 grade Celsius, însă de marți scad temperaturile, temperatura minimă fiind de -5 grade Celsius.

Miercuri, 12 ianuarie, temperaturile scad și mai mult în Cluj-Napoca. Potrivit meteorologilor, temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de -7 grade Celsius. Șansele de ploaie fiind reduce.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter