Actualitate

Accident GRAV în Turda! Un bărbat de 61 de ani, LOVIT de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. FOTO

Un bărbat de 61 de ani din Turda a fost lovit, joi, 6 ianuarie, de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Accident GRAV în Turda! Un bărbat de 61 de ani, LOVIT de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. FOTO/ SURSA FOTO: turdanews.ro Accident GRAV în Turda! Un bărbat de 61 de ani, LOVIT de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. FOTO/ SURSA FOTO: turdanews.ro

 

 


Un accident rutier s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7:00, în zona trecerii pentru pietoni din apropierea Poliției Turda, pe strada Libertății. Un bărbat de 61 de ani a fost lovit în plin de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați în jurul orei 07.00, pentru a interveni la un accident de circulație produs în zona Pieței Romane, din municipiul Turda, soldat cu rănirea unui pieton.


Din primele informații, conducătorul unui autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Turda, ar fi surprins și accidentat, pe trecerea de pietoni, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din localitatea Turda. 

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

O mașină a lovit un STÂLP pe str. Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. Șoferul era băut

Accident GRAV în Ciurila, Cluj! Femeie, lovită în plin când trecea strada. Șoferul consumase alcool

Ultimele Stiri
abonare newsletter