Actualitate

Tânărul beat și drogat care s-a bătut cu o femeie în trafic în Câmpia Turzii a fost arestat de Poliție

Tânărul de 26 de ani care a avut un conflict cu o femeie aflată în aceeași mașină, luni, a fost arestat preventiv. Bărbatul era beat și drogat la volan.

Tânărul beat și drogat la volan din Câmpia Turzii a fost arestat preventiv. Tânărul beat și drogat la volan din Câmpia Turzii a fost arestat preventiv.

 

 


„La data de 4 ianuarie, un bărbat de 26 de ani, din Câmpia Turzii, a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda cu propunere de arestare preventivă, iar în urma admiterii măsurii, pe numele acestuia fost emis mandatul de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

 


Ca urmare a tuturor activităților investigative derulate, cercetările au fost extinse și cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Cel în cauză a fost condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă în vederea executării măsurii dispuse”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


Tânărul și femeia au fugit de la fața locului

Un tânăr de 26 de ani s-a luat la bătaie, luni, cu o femeie aflată în același autoturism pe strada Grădinilor din Câmpia Turzii. Cei doi au părăsit locul incidentului, dar au fost depistați ulterior de polițiști.

„În jurul orei 10.10, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală care se desfășura pe strada Grădinilor, între un bărbat și o femeie aflați într-un autoturism. Totodată, prin intermediul sesizării au fost oferite date despre avarierea autoturismului respectiv, în urma acroșării unui parapet stradal.


Persoanele indicate nu au fost depistate la locul menționat, însă ulterior, în jurul orei 10.30, în urma activităților investigative, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Câmpia Turzii a fost identificat de polițiști în localitatea Viișoara.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost testat și cu aparatul DrugTest, care a indicat rezultat pozitiv la substanţe cu efect psihoactiv, fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.


Cel în cauză a fost reținut de polițiștii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii  pentru o perioadă de 24 de ore, fiind efectuate în continuare cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”,  a transmis, luni, IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a MURIT în timpul serviciului, la o firmă din Gherla. Angajatul a fost găsit căzut și nu a mai putut fi salvat

abonare newsletter