Actualitate

Un șofer BEAT s-a răsturnat cu mașina în apropiere de lacul Tarnița. Minor, transportat la spital. FOTO

O mașină s-a răsturnat miercuri între Someșu Cald și Tarnița. Un șofer beat a pierdut controlul mașinii şi a intrat în parapetul de piatră de pe marginea drumului.

Un șofer BEAT s-a răsturnat cu mașina în apropiere de lacul Tarnița. Minor, transportat la spital. FOTO Un șofer BEAT s-a răsturnat cu mașina în apropiere de lacul Tarnița. Minor, transportat la spital. FOTO

 

 


Un accident rutier a avut loc miercuri seară în zona lacului Tarnița. Un bărbat de 40 de ani care se deplasa dinspre Tarnița spre Gilău a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet de piatră, iar ulterior s-a răsturnat. În urma accidentului, un minor a fost transportat la spital.

„Un conducător auto în vârstă de 40 de ani, cetățean străin, care se deplasa dinspre Tarnița înspre Gilău, pierde controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul acroșează un parapet de piatră, ulterior răsturnându-se.


A rezultat rănirea unui minor din autoturism, transportat la spital pentru primirea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu VIOLENT în Mărișel! Un bărbat a MURIT după ce baraca lui a fost cuprinsă de FLĂCĂRI. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter