Actualitate

Bărbat din Cluj, acuzat că a VIOLAT 12 copii. Suspectul se dădea drept pastor penticostal pentru a se apropia de victime

Un bărbat de 37 de ani este acuzat că a agresat sexual 12 minori din mai multe localități din Cluj, după ce susținea în mod fals că este pastor penticostal.

Fals pastor penticostal, acuzat de 12 acte de viol asupra minorilor. Fals pastor penticostal, acuzat de 12 acte de viol asupra minorilor.

 

 


Agresorul ar fi violat copii cu vârste între 6 și 12 ani, fiind condamnat în primă instanță la 22 de ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă, conform stirileprotv.ro.

 


Agresiunile ar fi început în urmă cu 7 ani, iar anchetatorii au identificat 12 victime în rândul copiilor. Numărul minorilor violați de individ ar putea fi însă mai mare.

Fals predicator penticostal

Evenimentele au avut loc în mai multe localități din județul Cluj, unde bărbatul susținea că este pastor penticostal, iar în cadrul vizitelor sale la familii, ar fi profitat pentru a se apropia de copii.


„A fost primit în spațiu de o familie din localitatea Poieni sub pretextul că se va căsători cu fiica doamnei care l-a primit. Părea un om normal. Chiar mi-a spus că este predicator. Nu mi s-a părut suspect”, a declarat primarul comunei Poieni, pentru sursa citată.

Faptele îngrozitoare au ieșit la iveală după ce tatăl unei fetițe de 6 ani a început să bănuiască că minora a fost violată de bărbat și a mers la poliție.


Ulterior, s-a descoperit că suspectul nu este și nu a fost nici membru în cultul penticostal, și nici predicator.

CITEȘTE ȘI:

Un infractor căutat internațional a scăpat de sub ochii polițiștilor din Cluj. A luat un taxi și s-a făcut nevăzut

Ultimele Stiri
abonare newsletter