Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic în Cluj! Când are loc următoarea ninsoare?

Meteorologii au emis un cod galben de vânt puternic în județul Cluj. Cum va fi vremea zilele următoare?

COD GALBEN de vânt puternic în Cluj! Când are loc următoarea ninsoare? COD GALBEN de vânt puternic în Cluj! Când are loc următoarea ninsoare?

 

 


Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt puternic în mai multe zone din județul Cluj, care va fi valabil luni, 20 decembrie, până la ora 18:00.

 


Acest cod galben vizează următoarele zone: Turda, Câmpia Turzii, Viișoara, Mihai Viteazu, Tritenii de Jos, Iara, Ceanu Mare, Luna, Moldovenești, Călărași, Petreștii de Jos, Săndulești, Ciurila, Tureni, Ploscoș;

Se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor depăși 55...60 km/h, avertizează meteorologii ANM.


Cum va fi vremea la Cluj?

Meteorologii de la The Weather Channel anunță 70% sanșe de ninsoare pentru ziua de luni, 20 decembrie. Temperatura maximă a zilei este de 3 grade Celsius, dar poate ajunge la -7 grade pe timp de noapte, când va ninge mai mult.

În ceea ce privește ziua de marți, 21 decembrie, ninsoarea nu își mai face apariția. În mare parte va fi însorit, doar după amiază vor apărea niște nori. Temperatura maximă a zilei va fi de -3 grade Celsius, iar minima pe timp de noapte va scădea la -7.


Miercuri, 22 decembrie, temperatura maximă a zilei va fi de -1 grad Celsius, iar maxima nopții va fi de -10 grade Celsius. În mare parte, în această zi cerul va fi înnorat, iar șansele de precipitații foarte mici.

Joi, 23 decembrie, temperatura maximă a zilei va fi de -2 grade Celsius, iar cerul va fi în mare parte înnorat. Noaptea temperatura poate ajunge la -5 grade Celsius, iar șansele de precipitații sunt de doar 10%.


Iar vineri, 24 decembrie, ne-am putea bucura de o nouă ninsoare. Meteorologii anunță, totuși, că ar putea și să plouă, deci zăpada nu va avea cum să se așeze bine. Șansele de precipitații sunt de 73%, maximă zilei va fi de 2 grade Celsius, iar minima pe timp de noapte de 1 grad Celsius.

CITEȘTE ȘI:

Cum va fi vremea de Crăciun în Transilvania? Prognoza meteo pe două săptămâni

Atenție, șoferi! Circulație în condiții de iarnă pe A1 Sibiu și Deva, din cauza ninsorii abundente

Ultimele Stiri
abonare newsletter