Actualitate

Atenție, șoferi! Circulație în condiții de iarnă pe A1 Sibiu și Deva, din cauza ninsorii abundente

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă, luni dimineața, între Sibiu și Deva, pe tronsonul Cristian-Cunța, din cauza ninsorii abundente, potrivit InfoTrafic.

Atenție, șoferi! Circulație în condiții de iarnă pe A1 Sibiu și Deva, din cauza ninsorii abundente Atenție, șoferi! Circulație în condiții de iarnă pe A1 Sibiu și Deva, din cauza ninsorii abundente

 

 


Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că luni, circulația pe A1, pe pe tronsonul Cristian-Cunța, între kilometrii 260 – 292, se desfășoară în condiții de ninsoare abundentă.

Polițiștii recomandă șoferilor să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum.


„Pe A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul Cristian-Cunța, între kilometrii 260 – 292, județul Sibiu, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ninsoare abundentă, fiind depusă zăpadă pe carosabil. Se acționează cu material antiderapant.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.


Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, au transmis reprezentanții Centrului InfoTrafic al Poliției Române.

CITEȘTE ȘI:

Avertizare salvamontiști. Risc mare de AVALANȘĂ în munții Făgăraș, după ce a nins abundent!

Ultimele Stiri
abonare newsletter