Actualitate

Centrul de informare turistică din comuna Vad, lăudat de arhitectul-șef al Clujului: „Așa DA”. FOTO

Arhitectul-șef al județului Cluj, Claudiu Salanță, laudă centrul de informare turistică din comuna Vad, județul Cluj.

Centrul de informare turistică din comuna Vad, lăudat de arhitectul-șef al Clujului: „Așa DA”. FOTO Centrul de informare turistică din comuna Vad, lăudat de arhitectul-șef al Clujului: „Așa DA”. FOTO

Claudiu Salanță dă un exemplu de „Așa DA”, când vine vorba de Centrul de Informare Turistică din comuna Vad, județul Cluj,  într-o rubrică numită „Așa da!” prin care promovează exemple de bune practice în arhitectură.

 


„Centrul de informare turistică din comuna Vad. Calitatea arhitecturii rurale reprezintă o componentă definitorie care oferă identitate satelor noastre. 

În acest context arhitectura clădirilor publice trebuie să reprezinte un exemplu de bună practică care să poată fi urmat/preluat de comunitate.  Felicitări administrației locale! Așa DA!”, a transmis Claudiu Salanță, arhitectul județului Cluj.


Potrivit arhitectului-șef, centrele de informare turistică reprezintă și un simbol de reîntoarcere la arhitectură rurală valoroasă.

 

CITEȘTE ȘI:

O casă „kitschoasă” cu acoperiș roșu țipător și fațade verzi, criticată de arhitectul-șef al Clujului. E neautorizată. FOTO

Casă din Feleacu, dată exemplu de arhitectul județului: „Așa da! Arhitectură care păstrează farmecul rural”

abonare newsletter