Actualitate

O casă „kitschoasă” cu acoperiș roșu țipător și fațade verzi, criticată de arhitectul-șef al Clujului. E neautorizată. FOTO

O casă kitschoasă cu acoperiș de o culoare roșie țipătoare și cu fațade verzi a fost criticată dur de arhitectul-șef al județului Cluj, care susține că este o construcție neautorizată.

O casă „kitschoasă” cu acoperiș roșu țipător și fațade verzi, criticată de arhitectul-șef al Clujului. E neautorizată. FOTO O casă „kitschoasă” cu acoperiș roșu țipător și fațade verzi, criticată de arhitectul-șef al Clujului. E neautorizată. FOTO

 

 


În timp ce proprietarul publica fotografiile cu casa sa pe Facebook, acestea au ajuns și în feed-ul arhitectului șef al județului Cluj, Claudiu Salanță.

 


Acesta critică dur construcția cu acoperiș strălucitor în culoarea „roșu țipător” și fațadele verzi, dar scoate un lucru și mai important în evidență: construcția nu ar avea autorizație de fapt:

„Așa NU!


Încerc să mă focusez pe lucrurile bune și caut mereu să găsesc arhitectura de calitate pe care să o prezint, ghidat de speranța și de dorința de a oferi direcții de urmat în proiectele care se realizează în ruralul clujean.

Pentru o bună înțelegere cred că trebuie prezentare și derapajele precum cel din imaginile apărute în feedul de FB.


Cât de mult credeți că depreciază peisajul o construcție cu un acoperiș strălucitor și de un roșu țipător? Dar culoarea verde de pe fațade?

P.S. Este o construcție neautorizată!”, a spus Claudiu Salanță, arhitectul județului Cluj.


CITEȘTE ȘI:

„Așa da!” pentru o biserică din Cluj. Arhitectul județului: „Cel mai reușit exemplu de arhitectură a lăcașului de cult”. FOTO

FOTO. Casă din baloți de paie, într-o localitate din Cluj. Arhitectul județului: „Excelente detalii!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter