Actualitate

Momentul în care un șofer intră în depășire și provoacă un accident, în Câțcău. Un copil a ajuns la spital. VIDEO

Un accident a avut loc sâmbătă în localitatea Câțcău din Cluj. În urma impactului, un copil și un bărbat au fost răniți și duși la spital.

Momentul în care un șofer intră pe contrasens și provoacă un accident. Momentul în care un șofer intră pe contrasens și provoacă un accident.

 

 


O cameră de bord a înregistrat momentul în care un șofer intră în depășire, păstrunde pe contrasens și lovește lateral mașina în care se aflau cele două victime rănite.

 


„În jurul orei 15.22, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DN1C, în localitatea Câțcău, impactul fiind produs între două autovehicule.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 55 de ani, din Dej, care se deplasa din direcția Baia Mare spre Dej, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu un autovehicul condus din sensul opus, de un bărbat de 43 de ani, din județul Sălaj.


În urma impactului, conducătorul auto de 43 de ani, alături de un minor, pasager în autovehiculul condus de acesta, au fost răniți ușor, fiind transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în Câțcău, Cluj. Un copil și un bărbat, duși la spital după ce au fost loviți de un șofer intrat pe contrasens

Ultimele Stiri
abonare newsletter