Actualitate

Un clujean a urcat BEAT la volan și a făcut ACCIDENT. Ce alcoolemie avea bărbatul?

Un bărbat de 62 de ani din Cluj-Napoca a fost reținut pentru 24 de ore după ce a condus beat, a intrat pe contrasens și a provocat un accident în localitatea Dezmir.

Un clujean a condus beat și a provocat un accident. Un clujean a condus beat și a provocat un accident.

 

 


„Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 62 de ani, din Cluj-Napoca, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 


În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 16 decembrie, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că un autoturism care se deplasa pe strada Viilor din localitatea  Dezmir, către Sânnicoară, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, acroșând lateral un autovehicul care se deplasa din sensul opus.

Bărbatul avea o alcoolemie de 0,95 mg

La fața locului, polițiștii au identificat conducătorul auto, respectiv un bărbat de 62 de ani, din Cluj-Napoca, iar în urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, a rezultat o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

ATENȚIE, ȘOFERI! Mai multe drumuri din Cluj, afectate de polei. Drumarii au intervenit cu material antiderapant

Câine abandonat și lovit cu mașina de un bărbat, în Dej. Ce s-a întâmplat cu animalul? VIDEO

abonare newsletter