Actualitate

Vremea în Cluj: meteorologii anunță ploi. Când va ninge iar? Temperaturile pot ajunge la -9 grade zilele următoare

Vremea în Cluj este schimbătoare în luna decembrie. Deși peste noapte ninsoarea și-a făcut apariția, meteorologii anunță zile cu ploi.

Vremea în Cluj: meteorologii anunță ploi. Când va ninge iar? Temperaturile vor ajunge la -9 grade zilele următoare Vremea în Cluj: meteorologii anunță ploi. Când va ninge iar? Temperaturile vor ajunge la -9 grade zilele următoare

 

 


Potrivit prognozei accuwather.ro, în următoarele zile ninsoarea nu își mai face apariția, dar temperaturile rămân scăzute.

 


Pentru ziua de azi, marți, 14 decembrie, meteorologii anunță un cer noros, cu mici șanse de precipitații (25%). Temperatura maximă a zilei va fi de doar 2 grade Celsius, iar minima de -1 grad.

Miercuri vremea rămâne cam la fel, cu temperaturi mai scăzute pe timp de noapte. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar minima de -2 grade Celsius. În Cluj cerul va fi noros și mâine, cu 21% șanse de ploaie.


Totuși, zilele de joi și vineri vin cu o „încărcătură mai mare”. Temperaturile par că se ridică puțin, iar ploaia își face apariția. Joi se anunță câteva averse de ploaie, cu posibilitate de precipitații de 60%, temperatură maximă de 2 grade Celsius și minimă de 0 grade Celsius. Ziua de vineri vine cu o temperatură maximă de 3 grade Celsius și una minimă de -1 grad Celsius, dar și cu 84% șanse de ploaie.

În weekend am putea să ne bucurăm de câțiva fulgi de nea, dar nici aceștia nu ne vor aduce zăpada pe care mult o așteptăm. Meteorologii anunță câteva averse de ploaie sau ninsoare, cu precipitații de 67%. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de -5 grade Celsius.


Dar începând cu acest weekend, vremea se răcește drastic. Temperaturile de la -4 grade la -9 grade săptămâna viitoare.

CITEȘTE ȘI:

Cum va fi vremea de Crăciun în Transilvania? Prognoza meteo pe două săptămâni

Iarnă nebun de frumoasă, în Clujul de altă dată. GALERIE FOTO cu orașul acoperit de zăpadă

Ultimele Stiri
abonare newsletter