Actualitate

Un șofer din Cluj a căzut cu TIR-ul într-o râpă din Franța. A fost ÎNCARCERAT timp de patru ore. FOTO

Un șofer clujean de TIR și-a văzut moartea cu ochii pe o șosea din Franța, după ce camionul pe care îl conducea a căzut într-o râpă. Patru ore au avut nevoie pompierii să-l scoată pe șofer din cabină.

Un șofer din Cluj a căzut cu TIR-ul într-o râpă din Franța. A fost ÎNCARCERAT timp de patru ore. FOTO/SURSA FOTO: libertatea.ro Un șofer din Cluj a căzut cu TIR-ul într-o râpă din Franța. A fost ÎNCARCERAT timp de patru ore. FOTO/SURSA FOTO: libertatea.ro

 

Conform libertatea.ro, accidentul s-a produs sâmbătă, 11 decembrie, în jurul orei 6, pe RN 141 în Charente, Franța.


TIR-ul care transporta piese metalice circula pe direcția Limoges-Angoulême, s-a prăbușit la 7-8 metri sub șosea. O cauză probabilă a accidentului a fost stratul gros de polei care a acoperit toate drumurile din Limousin și Charente Limousine.

În urma impactului remorca a fost ruptă în două. Capul tractor și bucata din remorcă încă atașată de el au fost aruncate în râpă, iar șoferul și pasagerul au rămas blocați în cabina zdrobită.


A fost nevoie de intervenția a 20 de pompieri cu participarea centrelor de salvare din Chabanais, Terres-de-Haute-Charente, secția VSRD (vehicul specializat pentru vehicule grele), SMUR din Saint-Junien și Limoges și GRIMP (recunoaștere și intervenție), pentru remorca să fie asigurată cu sprijinul unui utilaj specializat de reparații, înainte de a extrage șoferul.

Șoferul și colegul său au fost transportați în stare gravă la Spitalul Universitar din Limoges.

CITEȘTE ȘI:

Accident spectaculos pe podul Aurel Vlaicu! Un taximetrist „a zburat” într-o curte

abonare newsletter