Actualitate

Incendiu violent pe centura Clujului. Autovehiculul, încărcat cu materiale electrice, a ars în totalitate. FOTO

O camionetă încărcată cu material electrice a fost cuprinsă de flăcări marți dimineață, pe cvarianta ocolitoare Vâlcele-Apahida, în zona viaductului.

Incendiu violent pe centura Clujului. Autovehiculul, încărcat cu materiale electrice, a ars în totalitate. FOTO Incendiu violent pe centura Clujului. Autovehiculul, încărcat cu materiale electrice, a ars în totalitate. FOTO

 

Intervenția pompierilor de stingere a incendiului a durat aproximativ o oră. O posibilă cauză a incendiului a fost efectul termic al sistemului de evacuare al gazelor motorului.


 „În dimineața zilei de 07.12.2021 ISU Cluj a fost alertat prin apel SNAU 112 pentru a interveni, pe centura V.O.C.E., la un incendiu care se manifesta la o autoutilitară încărcată cu materiale/componente electrice.

La momentul sosirii pompierilor, autoutilitara ardea generalizat.  Intervenția a durat aproximativ 60 minute, pompierii retragandu-se la ora 4.31. S-a intervenit cu o autospecială de mare capacitate și 5 subofițeri. Cauza probabilă stabilită de colegi: efectul termic al sistemului de evacuare al gazelor motorului, a transmis ISU Cluj


În urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

CITEȘTE ȘI:

A MURIT tânărul de 21 de ani care a CĂZUT de la etajul unui bloc în Dej. Starea sa era critică

Ultimele Stiri
abonare newsletter