Actualitate

Party ILEGAL vineri noaptea într-un bar din Cluj-Napoca! S-au aplicat amenzi de 40.000 lei

Polițiștii au dat buzna vineri, la miezul nopții, într-un bar de pe strada Horea unde avea loc o petrecere ilegală.

Petrecere ILEGALĂ cu 50 de invitați vineri noaptea, într-un bar pe strada Horea! S-a deschis dosar penal Petrecere ILEGALĂ cu 50 de invitați vineri noaptea, într-un bar pe strada Horea! S-a deschis dosar penal

 

 


La petrecerea ilegală de aseară din Cluj-Napoca au participat 50 de persoane, alături de organizator.

 


Polițiștii au deschis dosar penal pentru „săvârșirea infracțiuniri de zădărnicirea combaterii bolilor”:

„La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 00.45, cu ocazia acțiunilor de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au constatat faptul că într-un local de pe strada Horea are loc un eveniment privat, cu participarea mai multor persoane.


În interiorul localului au fost identificate aproximativ 50 de persoane, precum și organizatorul evenimentului, față de aceștia urmând a fi luate măsurile legale, de sancționare, care se impun. De asemenea, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE: Organizatorul și participanții au fost amendați cu 40.000 de lei.


„În urma evenimentului privat întrerupt de polițiști în jurul orei 00.45, la un local de pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, au fost aplicate sancțiuni contravenționale participanților și organizatorului, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, în valoare totală de 40.000 de lei”, a mai transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Party-ul cu 500 de persoane din Pădurea Hoia, organizat în SECRET: „Am fugit prin pădure de poliție! Băutura s-a vândut la negru”

Petrecere ilegală cu 200 de persoane în Cluj-Napoca. Polițiștii au dat amenzi record

Ultimele Stiri
abonare newsletter