Actualitate

Bogdan Pivariu, mesaj de 1 Decembrie: „Această zi reprezintă un moment unic, marcat de recunoștință, solidaritate și speranță”

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României.

Bogdan Pivariu a amintit de jertfa celor care au făcut posibilă Marea Unire din 1918 Bogdan Pivariu a amintit de jertfa celor care au făcut posibilă Marea Unire din 1918

 

 


Bogdan Pivariu a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 1 Decembrie, amintind de jertfa celor care au făcut posibilă Marea Unire din 1918.

 


„Dragi floreșteni, am ajuns cu bine și la acest moment cu adevărat emoționant din an în care cinstim eforturile acelor oameni care, de-a lungul istoriei, au avut un vis pentru care au fost gata să se jertfească, acei oameni care au crezut cu tărie într-o Românie unită, acei patrioți care au făcut posibilă Marea Unire de la 1918! (…) 

Să nu uităm că această zi reprezintă un moment unic, special, marcat de recunoștință, solidaritate și speranță. Este ziua în care rememorăm și cinstim jertfa strămoșilor noștri, care au găsit curajul să lupte pentru constituirea Statului Național Român!”, a transmis Pivariu.

CITEȘTE ȘI:

Paradă militară și depunere de coroane, la Monumentul Eroilor din Florești. Vezi programul manifestațiilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter