Actualitate

Accident rutier GRAV în Jucu! Un bărbat a fost transportat de urgență la spital. FOTO

Un accident grav cu două mașini a avut loc în Jucu, județul Cluj. Unul dintre șoferi a avut nevoie de asistență medicală de urgență.

Un accident grav cu două mașini a avut loc în Jucu, județul Cluj, cu o victimă Un accident grav cu două mașini a avut loc în Jucu, județul Cluj, cu o victimă


 

Bărbatul a fost extras cu echipamente speciale din mașină și a fost transportat de urgență la spital, după ce a primit primul ajutor calificat.


 

„Intervenție în urma unui accident rutier produs pe raza localității Jucu. Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit pentru gestionarea situației de urgență survenită în urma unui accident rutier produs  pe raza localității Jucu de Mijloc.


Pompierii au fost solicitați să intervină în jurul orei 12.40, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un bărbat, de cca 60 de ani, care necesita asistență medicală de urgență. Acesta a primit primul ajutor calificat și a fost extras folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Echipajul SMURD l-a preluat în vederea transportului la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare acesta era în stare de conștiență și era cooperant. Două echipaje SAJ, care se deplasau către alte cazuri, au oprit pentru acordarea primului ajutor, până la sosirea forțelor alocate să intervină la accidentul respectiv. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere că existau scurgeri de combustibili pe carosabil, siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit polițiștilor, bărbatul rănit este unul dintre cei doi șoferi implicați în accident: 


„Polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs în jurul orei 12.40, pe DN1C E576, în localitatea Jucu, la km 19+435m. Din primele informații, impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din direcția Cluj-Napoca spre Gherla și un alt autovehicul, condus din sensul opus de mers, de către un tânăr de 27 de ani. În urma evenimentului conducătorul de 67 de ani a fost condus la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Cei doi au fost testați alcoolscopic, rezultatele testelor de respirație fiind negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Momentul accidentului mortal din Piața Ștefan cel Mare. Șoferul vinovat încerca să evite un biciclist

Accidentul MORTAL din Piața Ștefan cel Mare, provocat de un biciclist! Polițiștii îl caută. VIDEO

abonare newsletter