Actualitate

Accident în Piața Cipariu din Cluj-Napoca. O femeie de 68 de ani a ajuns la spital. FOTO

Un accident a avut loc marți dimineața în Piața Timotei Cipariu din Cluj-Napoca. Au fost implicate două mașini, iar o pasageră de 68 de ani a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

O femeie de 68 de ani a fost dusă la spital în urma accidentului. O femeie de 68 de ani a fost dusă la spital în urma accidentului.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în jurul orei 08.27,  la intersecția străzilor Bulevardul Nicolae Titulescu și Constantin Brâncuși din municipiul Cluj-Napoca.

Conform primelor date furnizate, impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe Bulevardul Nicolaea Titulescu înspre strada Constantin Brâncuși și un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani, din același municipiu.


În urma evenimentului, o femeie de 68 de ani, pasageră în autoturismul condus de șoferul de 72 de ani, a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Șoferii nu erau sub influența alcoolului

Conform polițiștilor, testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ.


„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj TIM au fost alertate, în jurul orei 8.40, ca urmare a unui accident rutier produs la intersecția străzilor Nicolae Titulescu și Constantin Brâncuși, din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului pompierii au găsit două autoturisme avariate. O femeie de cca 60 de ani a primit asistență medicală la fața locului și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La primele evaluări aceasta prezenta afecțiuni ușoare”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

De asemenea, pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.

CITEȘTE ȘI:

Un pieton a fost omorât în centrul Clujului de un şofer neatent

Ultimele Stiri
abonare newsletter