Actualitate

Temperatura resimțită la Vlădeasa, -6 grade. În weekend se anunță ninsori. VIDEO live

Salvamont Vlădeasa Cluj anunță că la munte temperatura resimțită, chiar și peste zi, va fi de -6 sau -7 grade Celsius, iar spre sfârșitul săptămânii se anunță ninsori.

Temperatura resimțită la Vlădeasa, -6 grade Celsius. În weekend se anunță ninsori. Imagini VIDEO live/ foto: Salvamont Vlădeasa Cluj Temperatura resimțită la Vlădeasa, -6 grade Celsius. În weekend se anunță ninsori. Imagini VIDEO live/ foto: Salvamont Vlădeasa Cluj

 

 


Salvamontiștii îi avertizează pe iubitorii de munte în legătură cu temperaturile scăzute de la Vlădeasa și îi sfătuiesc să se echipeze corespunzător dacă planifică ieșiri în acea zonă.

 


Ei mai spus că pe la finalul acestei săptămâni se anunță precipitații sub formă de ninsoare:

„Bună dimineața, dacă vă planificați iesiri în zona noastră, trebuie să știți că toată săptămâna, temperatura va fi chiar și peste zi, foarte aproape de zero, cea resimțită în jur de -6, -7 grade. Spre sfârșitul săptămânii se anunță precipitatii sub formă de ninsoare, deocamdată neînsemnate cantitativ. Echipați-vă corespunzător!”, a transmis Salvamont Vlădeasa Cluj.


Aici puteți să vedeți imagini live de la Vlădeasa.

Camera video este amplasată la Cabana Vlădeasa, cota 1400. O vizită acolo este un prilej să vă bucurați de aerul curat, să vă odihniți și să admirați peisajele minunate ale locului, spun salvamontiștii.  

CITEȘTE ȘI:

A nins ca-n povești la Vlădeasa! Imagini superbe surprinse de salvamontiștii clujeni. VIDEO

Strat de zăpadă de 21 de centimetri la Bâlea Lac. Recomandările salvamontiștilor. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter