Actualitate

Cum vă poate ajuta o firmă de servicii funerare din Cluj? (P)

Trecerea în nefiinţă a unei persoane dragi este un eveniment dureros în care familia aparţinătoare trebuie să se reculeagă şi, totodată, să se ocupe de înmormântare, lucru care poate fi extrem de copleşitor.

Dacă veți apela la o firmă de servicii funerare din Cluj care colaborează cu agenţii şi case de pompe funebre din întreaga ţară, veţi fi degrevat de toate detaliile organizatorice şi birocratice. Astfel, veţi găsi un pic de alinare alături de cei dragi şi veţi putea să conduceţi persoana decedată pe ultimul ei drum, aşa cum se cuvine.

Puteţi solicita aceste servicii din orice colţ al ţării


Întrucât colaborează de zeci de ani cu agenţii din domeniu din toate judeţele, o firmă de servicii funerare Cluj poate organiza fără probleme înmormântări la nivel naţional. Aceasta dispune de tot suportul logistic necesar, este autorizată şi se bazează pe angajaţi cu experienţă, capabili să se mobilizeze şi să acţioneze prompt în orice colţ al ţării. 

Pe lângă organizarea înmormântării, agenţia se poate ocupa de toate demersurile birocratice şi legale şi poate oferi toate produsele funerare necesare, separat sau sub formă de pachete.


Firma de servicii funerare din Cluj vă poate ajuta cu obţinerea avizelor şi a certificatelor 

Indiferent de oraşul în care vă aflaţi, vă puteţi baza pe echipele acestei agenţii pentru obţinerea avizelor şi a certificatelor necesare pentru înhumare sau incinerare (certificatul de deces, adeverinţa de înhumare sau avizele de la Sanepid şi Procuratură).


De asemenea, vă poate ajuta cu perfectarea actelor necesare pentru înhumare sau incinerare, pentru obţinerea locului de veci, pentru repatriere sau expatriere. Este un serviciu care vă degrevează de multe demersuri birocratice, extrem de util în aceste momente nefericite. 

Pachete complete de produse funerare


Dacă veţi apela la o firmă de servicii funerare din Cluj, puteţi alege din mai multe pachete de produse necesare unei înmormântări:

  • Sicrie complet accesorizate sau urne pentru cenuşa funerară;
  • Cruci din lemn sau din marmură şi monumente funerare;
  • Flori, coroane şi jerbe;
  • Poze pe ceramică şi plăcuţe comemorative;
  • Colivă, colaci şi vin;
  • Prosoape, batiste, icoane, lumânări şi candele;
  • Pachete de pomană cu produse de post sau de dulce etc.

Toate sunt produse de calitate care vor satisface chiar şi cele mai exigente aşteptări şi se pot achiziţiona la preţuri oneste, separat sau sub formă de pachete personalizate. 


Profesionalism, respect şi empatie

În urma miilor de procesiuni pe care le-au organizat, angajaţii firmei de servicii funerare Cluj la care aţi apelat au experienţa necesară pentru a vă oferi ajutor cu profesionalism şi compasiune. Ei vor fi alături de dumneavoastră pe tot parcursul ceremoniei, ocupându-se cu atenţie de toate detaliile şi păstrând o atitudine respectuoasă şi plină de empatie.

Pe lângă faptul că vă degrevează de detaliile organizatorice şi birocratice, serviciile de acest gen sunt menite să vă ofere şi suport moral şi emoţional şi să vă ajute să găsiţi o mică alinare. Calitatea şi profesionalismul sunt garantate şi totul se va desfăşura aşa cum trebuie. Apelați cu încredere și cu siguranță nu veți fi dezamăgit!

Articol realizat de www.iagency.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter