Actualitate

Accident la ieșire din Feleacu! Un șofer, încarcerat după un impact dur

Un șofer a fost rănit grav în urma unui accident petrecut la ieșirea din Feleacu spre Vâlcele.

ISU Cluj a intervenit de urgență la un accident petrecut la ieșire din localitatea Feleacu spre Vâlcele. Din primele informații, un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost rănit.

„O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs la ieșire din localitatea Feleacu spre Vâlcele.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.10, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se afla un bărbat, de cca 40 de ani, blocat înăuntru. Acesta era în stare de conștiență, era cooperant și cu suspiciuni de traumatisme multiple.
Pompierii au intervenit cu echipamentele de descarcerare pentru a desface portiera contorsionată a autoturismului și l-au extras folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident teribil pe Bulevardul Muncii! Un bărbat, transportat de urgență la spital. VIDEO

Accident pe strada Avram Iancu, Florești! O femeie, rănită grav în urma impactului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter