Actualitate

E OFICIAL! Festivalul UNTOLD 2022 va avea loc în perioada 4 - 7 august

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, își va deschide porțile în 2022, între 4 și 7 august.

Untold își deschide porțile în perioada 4-7 august 2022 Untold își deschide porțile în perioada 4-7 august 2022

Timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca să se distreze alături de cei mai buni artiști internaționali ai momentului și nu numai. Organizatorii festivalului UNTOLD au început deja pregătirile pentru cel de-al șaptelea capitol care aduce povești și personaje noi din universul magic.

Timp de 4 zile și 4 nopți, creatorii UNTOLD îi poartă pe fanii festivalului prin lumi noi magice, cu diverse genuri muzicale, de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele.


UNTOLD, singurul mare festival din Uniunea Europeană în 2021

În 2021, UNTOLD a fost singurul mare festival de muzică din Uniunea Europeană care a avut loc și a adus în România cel mai bun line-up al anului. Peste 200 de artiști și DJ-i de top, printre care David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies și Steve Aoki, au urcat pe scena principală a festivalului, nerăbdători să-și revadă fanii, și au făcut show-uri special pregătite pentru ei. Peste 265.000 de participanți din peste 100 de țări ale lumii au resimțit libertatea, emoția și bucuria de a fi din nou împreună la un eveniment de amploare, marca UNTOLD, și au ascultat, în premieră, sute de piese noi ce abia așteptau să fie lansate.

În 2022, cea de-a șaptea ediție UNTOLD va aduce artiști internaționali în premieră în România, precum și DJ-i atât de așteptați de publicul festivalului.


PRIMELE ABONAMENTE SE PUN ÎN VÂNZARE JOI, 18 NOIEMBRIE, ORA 14:00

Primele abonamente pentru UNTOLD 2022 vor fi puse în vânzare joi, 18 noiembrie. Fanii se pot înregistra pe untold.com/register pentru a fi primii care își achiziționează intrarea


în tărâmul magic anul viitor. Prețurile pentru prima rundă de abonamente sunt următoarele:

• Abonament General Access Basic - 129 euro + taxe
• Abonament General Access Risk Free– 139 euro + taxe
• Abonament VIP – 340 euro + taxe


Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din 2022 sau la cea din 2023, în funcție de preferințe, direct din contul de check-in, începând de joi, 18 noiembrie.

Mai multe informații sunt disponibile pe untold.com

CITEȘTE ȘI:

Universul UNTOLD se extinde și în Poiana Brașov. CEO UNTOLD şi primarul din Braşov au semnat protocolul de colaborare

5 din TOP 10 cei mai buni DJ-i din lume au urcat pe scenă la Untold 2021. David Guetta, pe locul 1

abonare newsletter