Actualitate

Bărbat din Cluj, iertat de instanță după ce și-a bătut cu sălbăticie soția însărcinată. Martor: „Nu am văzut să curgă atâta sânge din cineva”

Un bărbat a scăpat doar cu o amendă penală de 1.800 de lei după ce și-a lovit soția cu pumnii în cap până a umplut-o de sânge. Martorii, speriați de agresivitatea bărbatului, nu au intervenit, iar femeia care era și însărcinată a fost bătută pe o stradă din Florești până și-a pierdut simțurile și a urinat pe ea, scrie clujust.ro.

Femeia însărcinată, bătută pe o stradă din Florești până și-a pierdut simțurile și a urinat pe ea. Femeia însărcinată, bătută pe o stradă din Florești până și-a pierdut simțurile și a urinat pe ea.

Bărbatul a mai făcut în trecut închisoare pentru acte de violență, însă pentru ultima faptă a fost pedepsit doar cu o amendă penală de 1.800 de lei, conform clujust.ro.

Fapta s-a petrecut în anul 2019, iar în primă instanță, agresorul a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare, Parchetul cerând în apel detenția bărbatului. Curtea de Apel Cluj a considerat însă că „pedeapsa amenzii este suficientă pentru corijarea conduitei inculpatului”.


În data de 16.08.2019, în jurul orei 11.00, cei doi soți se aflau pe o stradă din Florești, iar în urma unor discuții în contradictoriu inculpatul a lovit-o pe femeie cu pumnii în cap și în zona feței. Victima a povestit că loviturile au fost atât de puternice încât și-a pierdut pe moment simțurile și a urinat pe ea, se arată în rechizitoriu.

Femeia, lovită până a fost umplută de sânge

După ce femeia a căzut pe trotuar, soțul acesteia a continuat să o lovească, iar o martoră la întreaga scenă a declarat că „nu am văzut ca din cineva să curgă sânge cum curgea din respectiva femeie”. Un alt martor a fost rugat de victimă să sune la poliție: „Te rog frumos, cheamă poliția că mă omoară”.


Ulterior, bărbatul a târât-o pe victimă în apartament și a spălat-o cu apă rece, curățând podeaua de sânge până a fost întrerupt de poliție.

Femeia a avut nevoie de 25-28 de zile de îngrijiri medicale în urma loviturilor și s-a constatat că aceasta era însărcinată.


Soțul acesteia și-a recunoscut fapta la audieri și a precizat că a avut discuții în contradictoriu cu femeia, care i-ar fi adresat injurii mamei sale decedate. Bărbatul nu știa că soția sa este însărcinată.

Citește articolul integral pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Contabilă din Cluj, condamnată la închisoare după ce a luat 10.000 de euro de la clienți pentru a pune o „pilă” la ANAF

Ultimele Stiri
abonare newsletter