Actualitate

Primarul Boc laudă Diferit: „Lista rușinii e mai utilă decât orice penalizare economică!”

Primarul Emil Boc a lăudat lucrările desfășurate de firma Diferit pe Bulevardul 21 Decembrie, arătând că amenințarea cu includerea pe lista rușinii funcționează.

Primarul Emil Boc a lăudat lucrările desfășurate de Diferite pe Bulevardul 21 Decembrie Primarul Emil Boc a lăudat lucrările desfășurate de Diferite pe Bulevardul 21 Decembrie

Edilul clujean a spus că lucrările desfășurate de firma Diferit pe Bulevardul 21 Decembrie sunt în grafic, iar partea carosabilă va fi dată în circulație integral până la finalul anului, pentru a reduce disconfortul șoferilor care sunt blocați în trafic zi de zi. El susține că firma „și-a refăcut un pic din imagine” prin șantierul din Mărăști și este de părere că „prinde lista rușinii mai bine decât orice penalizare economică”.

Pe 21 Decembrie se lucrează foarte bine, iată că o firmă care a fost în prag de lista rușinii definitiv a recuperat, și-a refăcut un pic din imagine, mă refer la firma Diferit. Țineți minte cât i-am bombardat și i-am criticat anul trecut că nu au terminat la timp. Se pare că au prins. Nu au fost pe lista rușinii, iar licitațiile le-au câștigat în trecut. Văd că prinde lista asta a rușinii mai bine decât orice penalizare economică, aceasta se duce în toată țara și peste tot o să se ferească lumea de ei, dacă nu termină. Acum trebuie să spun că pe Bulevardul 21 Decembrie s-au mobilizat, termenul de realizare a lucrărilor este aprilie 2022, dar așa cum au spus, terminăm până la sfârșitul acestui an partea de lucrări la carosabil, astfel încât să mai curmăm din suferința oamenilor din trafic, și iată că suntem aproape de această fază, se lucrează constant aici”, a declarat primarul, joi, la un post local de radio.


Termenul prevăzut pentru finalizarea lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții este 15.04.2022. Condițiile meteo sau alte circumstanțe neprevăzute pot impune modificări. Lucrarea va avea garanție 5 ani de la recepție. Contractul are o valoare de 41,7 milioane de lei, fără TVA, bani din fonduri europene, axa prioritară POR 2014-2020 și din bugetul local.

CITEȘTE ȘI:

O femeie nevăzătoare și-a RUPT GLEZNA într-o groapă nesemnalizată de pe Bulevardul 21 Decembrie

Ultimele Stiri
abonare newsletter