Actualitate

Tichete de masă pentru persoanele vaccinate cu schemă completă în Florești. Cum le poți obține?

Primăria Florești a anunțat că acordă tichete de masă persoanelor vaccinate anti-Covid-19 cu schema completă. Cum le poți obține?

 

 


Primăria a anunțat că tichetele de masă se acordă celor vaccinați anti-Covid-19 cu schema completă în perioada 3-17 septembrie, la centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială Gh. Șincai.

 


Pentru a putea ridica tichetele va fi nevoie de actul de identitate și dovada vaccinării. 

Mai multe detalii, în anunțul Primăriei:


„ANUNȚ ACORDARE TICHETE DE MASĂ PERSOANE VACCINATE CU SCHEMA COMPLETĂ ÎN PERIOADA 03.09-17.09.2021. Vă aducem la cunoștință faptul că persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare și anume ambele doze pentru vaccinul Pfizer și doză unică pentru vaccinul Johnson & Johnson în perioada 03.09.2021 -17.09.2021 în cadrul centrului de vaccinare Școala Gimnazială Gh. Șincai, Florești beneficiază de tichete de masă.

Tichetele de masă se ridică de la Centrul de vaccinare Școala Gimnazială Gh. Șincai, Florești, str. Andrei Mureșanu nr. 1, de luni până vineri în intervalul orar 09.00- 13.00. 


Menționăm faptul că persoanele pot ridica tichetele de masă de la unitatea de vaccinare care a efectuat ultima doză de vaccinare, în termen de 60 zile de la data vaccinării cu schema completă, pe baza actului de identitate și dovada vaccinării”, a transmis Primăria Florești.

CITEȘTE ȘI:


Tichete de masă în valoare de 100 de lei pentru persoanele vaccinate cu ambele doze. Cum se obțin voucherele?

 

Valoarea tichetelor de masă creşte cu aproape 5 lei!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter