Actualitate

Cum va fi vremea în noiembrie la Cluj? Se anunță temperaturi de vară

Prima jumătate a ultimei luni de toamnă vine cu temperaturi neobișnuit de mari în Transilvania, anunță meteorologii. Vor fi zile în care se vor înregistra în zonă până la 22 de grade.

 

 


„La nivelul regiunii Trasilvania, în primele două zile ale intervalului, se vor înregistra maxime în jur de 13 grade și minime în medie de 0...2 grade. Apoi vremea se va încălzi iar în zilele de 4 și 5 noiembrie sunt estimate maxime de 19...22 de grade și minime de 8...10 grade, valori cu mult mai ridicate decât mediile multianuale specifice începutului de noiembrie.

 


La finalul săptămânii se va răci, astfel se va ajunge la o medie a valorilor maxime de 12...13 grade și de 2...4 grade pentru minime. Pentru a doua săptămână a lunii noiembrie sunt estimate maxime, ușor mai ridicate la început, ce vor atinge o medie de 14...15 grade, dar mai scăzute spre final spre 10...12 grade, iar minimele nu vor avea variații semnificative și se vor menține, la o medie regională de 2...4 grade. Trecător se vor semnala ploi în intervalul 2 – 6 noiembrie, iar cu o probabilitate destul de ridicată și după 10 noiembrie”, anunță meteorologii.

Joi, 4 noiembrie, la Cluj va fi cea mai caldă zi din această perioadă, maxima așteptată fiind de 21 de grade. Apoi, temperaturile vor scădea ușor, ajungând până la 9 grade. Finalul lunii va aduce minime de până la 2 grade Celsius.


Sursă foto: Facebook/Emil Boc

Ultimele Stiri
abonare newsletter