Actualitate

Un mire a lipsit de la propria nuntă, după ce a aflat că este infectat cu COVID. Nici el și nici mireasa nu erau vaccinați

O nuntă atipică a avut loc în acest weekend în Botoșani. La petrecere a participat doar mireasa, după ce mirele a aflat cu o zi înainte că este infectat cu coronavirus.

 

 


Petrecerile în Botoșani au loc în acest moment doar cu persoane vaccinate, însă organizatorii nunții ar fi decis ca în lipsa vaccinului, să le permită mirilor să prezinte teste PCR negative. Așa a aflat mirele cu o zi înainte de nuntă că este infectat cu COVID-19, iar evenimentul s-a ținut fără el, scrie monitorulbt.ro.

 


La aflarea veștii, mama mirelui ar fi leșinat din cauza șocului, chiar pe scaunul de la coafor.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a povestit o apropiată a mirilor, pentru sursa citată.


Astfel, cu toate rezervările făcute și plătite pentru ziua cea mare, decât să anuleze nunta, cei doi miri au decis ca aceasta să aibă totuși loc, însă fără prezența mirelui.

În lipsa acestuia, la dansul mirilor a dansat mireasa și... tatăl ei, oferind astfel invitaților o nuntă pe care cu siguranță nu o vor uita prea curând.


CITEȘTE ȘI:

Clujean, amendat când se grăbea să ajungă la amantă. Bărbatul circula noaptea, deși era carantină

abonare newsletter