Actualitate

Ghete pentru micul tău cavaler (P)

Ghetele pentru copii nu numai că protejează picioarele copiilor de frig și umezeală.

Cu ele, micii cavaleri câștigă încredere în sine și sunt pregătiți pentru orice aventură, indiferent de vreme. Magazinul online pentru articole pentru copii KIDSO oferă ghete minunate călduroase și moderne pentru băieți.  

Ce calități ar trebui să aibă ghetele băieților?


Fiecare mamă vă va spune că se așteaptă ca ghetele fiului ei să fie confortabile și rezistente. Trebuie să împiedice picioarele copilului să răcească și să se ude. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient. Ghetele ar trebui să arate suficient de bine, astfel încât copilul să fie fericit să le încalțe și să meargă mândru cu ele.   

KIDSO a pregătit astfel de încălțăminte de iarnă pentru micii neastâmpărați, astfel încât nici ploaia, nici frigul nu vor umbri jocurile distractive de iarnă. Cu ele, copiii pot petrece ore întregi la patinoar sau pot face cel mai mare om de zăpadă fără ca părinții să fie nevoiți să se îngrijoreze de picioarele reci. Catalogul magazinului online are ghete de iarnă și cizme de zăpadă pentru băieți , de o calitate garantată și cu aspect modern.  


Modelele sunt realizate din materiale impermeabile care izolează umezeala și păstrează interiorul ghetei uscat. Căptușeala călduroasă a țesăturilor moi asigură confortul picioarelor. Ghetele și cizmele de zăpadă pentru copiii mici sunt fabricate din materiale naturale, iar dacă sunt utilizate materiale artificiale, acestea trebuie să fie ventilate și să aibă protecție antibacteriană. Picioarele copiilor trebuie păstrate uscate în permanență pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor.   

Cele mai bune materiale pentru încălțămintea pentru copii sunt din piele naturală și textil, deoarece protejează picioarele de condițiile meteorologice și, în același timp, le permit să respire. Țesăturile delicate permit copiilor să se joace fără griji, fără a-și răni degetele de la picioare sau călcâiul. Un alt avantaj al materialelor naturale este că se adaptează rapid la picioarele copilului.  


Pe lângă faptul că sunt călduroase și confortabile, ghetele ar trebui să ofere stabilitate, chiar și atunci când merg pe suprafețe înghețate. Încălțămintea de iarnă are tălpi întărite din cauciuc rezistent la căldură și alte materiale de calitate și astfel încât să fie antiderapante. În acest fel, copiii care aleargă de cele mai multe ori, în loc să meargă liniștiți, nu vor mai aluneca mereu și jocurile lor vor fi în siguranță.  

Talpa anatomică susține arcul piciorului în orice moment și permite dezvoltarea corectă a acestuia. Ghetele nu trebuie să fie prea grele pentru a nu îngreuna mersul și a nu obosi picioarele copiilor. 


Ghetele și cizmele pentru zăpadă sunt, de asemenea, foarte confortabile și ușor de încălțat, deoarece sunt susținute de fermoare laterale, velcro, șireturi și găici la spate. Multe dintre modele au o zonă suplimentară întărită în zona gleznei. Aceasta protejează împotriva șocurilor și oferă căldură în interior.  

Articolele oferite sunt practice pentru utilizarea zilnică la orice schimbare climatică. În special pentru vremea ploioasă, sunt disponibile cizme de cauciuc cu imprimeuri spectaculoase.


O varietate de modele și dimensiuni potrivite pentru piciorul fiecărui băiat

Modelele de la KIDSO se disting printr-o viziune interesantă, care este sporită de prezența cusăturilor decorative de designer, aplicații, personaje preferate din desene animate sau inscripții spectaculoase. Ghetele sunt elegante și stilate și sunt potrivite pentru toate ocaziile, plimbările și jocurile în aer liber. Disponibile în diferite culori sau combinații de culori.   

Combinația dintre viziunea atractivă și manopera de calitate se datorează mărcilor internaționale și bulgare care creează articole de modă pentru copii. Acestea includ Chicco, Bama, Boboli, Weinbrenner, Colmar și alte mărci de renume, cu o abordare inovatoare a produselor pentru copii. 

Oricât de drăguțe și confortabile sunt ghetele și cizmele pentru zăpadă, trebuie să rețineți că pentru ca picioarele copiilor să se simtă bine în ele, acestea trebuie să aibă dimensiunea potrivită. Și copiii cresc imperceptibil și își schimbă des mărimea pantofilor. La copiii de la 1 la 3 ani, piciorul crește foarte repede și încălțămintea trebuie schimbată la fiecare trei luni.  

Între 3 și 6 ani, picioarele cresc mai încet și puteți verifica cu cât au crescut la fiecare 4-6 luni. Rata de creștere a copiilor este diferită și, prin urmare, este necesar să monitorizați cu atenție când este timpul să cumpărați pantofi noi, deoarece dacă sunt prea mici, pot provoca nu numai disconfort, ci și deformarea piciorului și a degetelor. Și fiecare copil ar fi fericit dacă picioarele lui ar fi încălțate cu ghete noi.     

Fotografii: kidso.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter