Actualitate

Șofer, reținut pentru că a condus mort de beat prin Cluj-Napoca. Avea o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un șofer în vârstă de 45 de ani a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore pentru că a condus rupt de beat pe străzile din Cluj-Napoca.

 

Clujeanul avea o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat vineri, când polițiștii l-au prins.


 

„La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca l-au oprit în trafic, pe strada Donath, pe un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.


Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat o concentrație de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii rutieri au dispus reținerea acestuia pentru o perioada de 24 de ore.

În cauza sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ.


Ziua următoare, Poliția a mai depistat un șofer, un tânăr de 23 de ani, care conducea o mașină prin județ fără să aibă permis de conducere.

„Sâmbătă, 16 octombrie, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 23 de ani, depistat în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere.


Acesta a fost depistat în jurul orei 11.30, pe DN 1F E81, în afara localității Mera.

Sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunii de  conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a continuat IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 20 ani, mort de beat, prins de polițiști conducând cu 122 km/h pe drumurile Clujului

 

VIDEO. Un șofer mort de beat, OPRIT cu greu în TRAFIC de un voluntar CERT Rescue

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter