Actualitate

Bărbat, amendat pentru că a parcat în Cluj-Napoca fără să plătească, deși nu mai avea permis din 2011. Sancțiunea, contestată în instanță

Instanțele au anulat amenda aplicată unui bărbat din Alba, sancționat pentru neplata parcării în Cluj-Napoca, deși acesta avea permisul suspendat din 2011, scrie clujust.ro.

 

 


După ce a fost amendat, bărbatul a contestat în instanță amenda, având câștig de cauză, conform clujust.ro.

 


Prin procesul verbal din data de 03.07.2020, Poliția Locală Cluj-Napoca i-a aplicat bărbatului o amendă contravențională de 200 de lei, pentru săvârșirea contavenției. S-a arătat că bărbatul amendat nu se afla la fața locului în momentul încheierii procesului, identificarea lui făcându-se cu ajutorul bazei de date.

Prin urmare, la momentul încheierii procesului verbal nu se aflau persoane care să aibă calitatea de martori.


„Petentul a arătat că nu a condus niciodată autovehiculul în discuție, deoarece nu mai deține un permis de conducere valabil încă din anul 2011, acest din urmă aspect verificându-se cu comunicarea făcută de serviciul de specialitate, ceea ce lasă loc prezumției că nu petentul a condus autovehiculul parcat neregulamentar”, se arată în motivarea anulării contravenției de către instanță.

Citește articolul integral AICI.


CITEȘTE ȘI:

Șofer VITEZOMAN, prins cu 104 km/h pe Calea Turzii. S-a ales cu amendă și cu permisul suspendat

Ultimele Stiri
abonare newsletter