Actualitate

Ce se mai „aude” de drumul de pe Valea Chintăului? Boc: „Este pe agendă și pe lista priorităților noastre”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că „intrăm oarecum în linie dreaptă spre realizarea obiectivului” reprezentat de modernizarea drumului de pe Valea Chintăului. În 30 de zile se finalizează cadastrarea, anunță edilul.

 

 


În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Cluj-Napoca, consilierul local Adriana Cristian de la USR Plus a atras atenția asupra situației de pe Valea Chintăului, amintind că zona rămâne una de risc mai ales pentru locuitorii din zonă, de pe drum lipsind iluminatul public și circulându-se cu viteză mare. De asemenea, lipsa trotuarelor creează probleme.

 


„Este un drum fără trotuare. Locuitorii din zonă trebuie să treacă printre mașini. Lipsesc iluminatul public și limitatoarele de viteză, iar șoferii circulă cu viteză mare, fiind o problem din punct de vedere al siguranței”, a subliniat consilierul local.

Boc a asigurat că proiectul se află printre prioritățile municipalității și că toamna aceasta va fi obținut extrasul de carte funciară în vederea realizării obiectivului.


„O mică parte plină a paharului, dar chiar dacă e mică există, este că se finalizeaza cadastrarea în această toamnă, probabil în 30 de zile vom avea extrasul de carte funciară. Din nefericire, acolo avem probleme cu canalizarea și cu compania de apă pentru a realiza proiectul de infrstructură. Ei sunt prinși într-un proiect european, astfel încât să îl realizeze și trebuie să ne coroborăm investiția cu realizarea acestei lucrări.

Este pe agendă și pe lista priorităților noastre. Vestea bună este că intrăm oarecum în linie dreaptă spre realizarea acestui obiecrtiv, care trenează  de câțiva ani buni, numai că noi avem strada în proprietate, numai că electricitatea e la Electrica, apa e la Compania de apă, gazul este la gaz,și toate acestea lucrări le facem după ce se corelează cu celelalte obiective de investiții. Noi suntem ultimii care venim și facem infrastructura de asfalt și de trotuare”, a declarat edilul.


CITEȘTE ȘI:

Când va fi gata drumul de pe Valea Chintăului? Boc: „Se lucrează la acest proiect”

abonare newsletter