Actualitate

Parapeți depozitați HAOTIC pe DN 1 Cluj-Napoca - Turda. De 4 luni sunt abandonați pe marginea drumului

Deputatul USR PLUS, Viorel Băltărețu, a anunțat că încă de acum patru luni, din primele zile ale depozitării parapeților vechi pe marginea DN 1, între Cluj-Napoca și Turda, a solicitat în mod direct DRDP Cluj să ia măsuri pentru ca aceștia să fie îndepărtați.

 

 


Deputatul Viorel Băltărețu este indignat de depozitarea parapeților vechi pe marginea drumului care leagă Cluj-Napoca de Turda. Acesta consideră că parapeții sunt așezați haotic și sunt un pericol pentru șoferi.

„Încă de acum patru luni, din primele zile ale depozitării parapeților vechi pe marginea DN 1, am solicitat în mod direct DRDP Cluj să ia măsuri pentru ca aceștia să fie îndepărtați. Din păcate, nici până azi acești parapeți nu au fost înlăturați.


Mai grav, marți a avut loc un nou accident la urcarea pe Feleac dinspre Turda; e a doua coliziune despre care am aflat în ultima perioadă.
Din fericire, accidentele provocate de coliziunea cu acești parapeți nu s-au soldat cu victime.

Am transmis adrese Ministerului Transportului, CNAIR, DRDP, Poliției Rutiere Județene, prin care am solicitat evacuarea de urgență a parapeților. Fac aici și un apel public: oameni buni, nu ne permitem să lăsăm lucrurile să se agraveze și să apară victime”, a transmis deputatul pe pagina sa de Facebook.


 

CITEȘTE ȘI


Trei hoți au spart 19 garaje din Turda pentru a fura unelte. Prejudiciu de peste 11.000 lei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter