Actualitate

Trei hoți au spart 19 garaje din Turda pentru a fura unelte. Prejudiciu de peste 11.000 lei

Trei hoți au spart 19 garaje din Turda, din care au furat unelte electrice, mecanice, dar nu numai. Cei trei au cauzat un prejudiciu de 11.000 lei.

 

Polițiștii clujeni au făcut percheziții la locuințele hoților, dar au reușit să recupereze doar 50% din prejudiciul cauzat. 


 

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Turda au desfășurat ieri, 30 septembrie, trei percheziții domiciliare, în municipiul Turda și comuna Viișoara, la locuințele a trei persoane, bănuite de furt calificat în formă continuată.


Din cercetări a reieșit faptul că  în perioada 20-25 septembrie, aceştia au pătruns prin efracţie în 19 garaje aflate în municipiului Turda, de unde au sustras mai multe unelte electrice şi mecanice, precum şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 11.200 lei. În cadrul perchezițiilor au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri de interes în cauză.

Urmare a probatoriului administrat, la data de 30 septembrie a.c., un tânăr de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda cu propunere de luare a altor măsuri preventive. Prejudiciul cauzat în urma faptelor săvârșite a fost recuperat în proporţie de aproximativ 50 %.


Activitățile desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Bonnie și Clyde de Cluj! Au furat 70.000 de lei de la o femeie, printr-o aplicație pe mobil. Cum au operat?

 

abonare newsletter