Actualitate

75% dintre angajații Primăriei Cluj-Napoca, vaccinați. Tarcea: „Și cei nevaccinați vin la serviciu la fel”

Primăria Cluj-Napoca are 75% dintre angajați vaccinați împotriva Covid-19. Ceilalți, nevaccinații, merg la fel la serviciu ca agajații vaccinați, fără a fi nevoiți să se testeze sau să ia măsuri în plus.

 

Dan Tarcea a mărturisit că un procentaj de 75% dintre angajații Primăriei Cluj-Napoca este vaccinat împotriva Covid-19, peste dublu față de media națională.


 

Viceprimarul susține că cei nevaccinați nu sunt discriminați.


„Ultima dată când am făcut această evidență a rezultat că peste 75% dintre persoanele care lucrează în Primăria Cluj-Napoca sunt vaccinate împotriva Covid-19. Media națională este în jur de 35%, la noi e dublu față de ea. Ceilalți nu sunt discriminați absolut deloc, fiindcă nu există așa ceva în Primăria Cluj-Napoca. Vin la serviciu la fel ca și ceilalți. Nu s-a făcut niciun fel de presiune pe ei. Din contră, noi le-am recomandat și le-am spus care sunt opțiunile, ce pot să facă pentru a se proteja”,  a anunțat viceprimarul Dan Tarcea într-o emisiune radio.

Deși în prezent se iau măsuri în unele domenii pentru a impune vaccinarea sau testarea, în Primărie se poate lucra fără probleme atât fără vaccin, cât și fără test.


„Nu se testează în Primărie, pentru că noi aplicăm legile naționale. Nu putem să facem alte legi peste cele naționale. În momentul în care va exista o astfel de lege, ca fiecare persoană care intră acolo să fie vaccinată sau neapărat testată, atunci vom aplica și noi regulamentul stabilit de către instituțiile abilitate”, a adăugat Tarcea.

Foto: Emil Boc


CITEȘTE ȘI:

Când și unde pot face clujenii a treia doză de vaccin? PROGRAMUL de funcționare al centrelor de imunizare din Cluj

 


Începe Loteria de Vaccinare, cu 1.139 de premii în bani! Marele premiu, în valoare de 1 milion de lei

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter