Actualitate

Bătrân clujean de 92 de ani, PĂCĂLIT și jefuit în propria casă. Un tânăr din Oradea l-a lăsat fără 27.000 de lei

În urma unor percheziții la domiciliu, polițiștii au prins un hoț din Oradea care a intrat în apartamentul unui clujean și i-a furat câteva mii de lei, sub pretextul vânzării unor produse casnice.

 

 


„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj-Napoca, alături de polițiștii Serviciului Criminalistic Cluj, dar și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, au desfășurat, astăzi, două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Oradea, în urma cărora un bărbat, de 27 de ani, a fost reținut 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și înșelăciune.

 


Din cercetări a reieși faptul că la data de 14 septembrie, cel în cauză, sub pretextul vânzării unor bunuri casnice, a pătruns în locuința unui bărbat de 92 de ani, din Cluj-Napoca, unde, profitând de neatenția acestuia, a sustras dintr-o borsetă suma de 27.000 de lei.

În baza sesizării, polițiștii au demarat verificări, în cursul acestei zile bărbatul fiind identificat în cadrul perchezițiilor desfășurate. Totodată, a fost identificată și ridicată suma de aproximativ 4.000 de lei.


Polițiștii au pus în executare un mandat de aducere pe numele acestuia, iar ca urmare a probatoriului administrat, bărbatul de 27 de ani, din județul Bihor, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru dispunerea altor măsuri preventive .

În cauză, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter