Actualitate

Un clujean a condus RUPT DE BEAT și a făcut accident pe Bd. Nicolae Titulescu. S-a ales cu dosar penal

Un bărbat de 44 de ani din Cluj-Napoca s-a ales cu dosar penal după ce a condus o mașină în timp ce era rupt de beat și a făcut un accident pe Bulevardul Nicolae Titulescu.

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 21:00, duminică noaptea, 26 septembrie 2021. Bărbatul avea o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.


 

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca, în cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


În fapt, la data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, pe strada Nicolae Titulescu din municipiu.

Urmare a testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație în valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice, necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.


În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, cel în cauză fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, a transmis IPJ Cluj.

abonare newsletter