Actualitate

Accident GRAV pe B-dul 1 Decembrie 1918. Un motociclist și pasagerul său, duși de urgență la spital

Un accident grav a avut loc pe Bulevardul 1 Decembri 1918 în Cluj-Napoca. Un motociclist și pasagerul acestuia sunt victime.

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 12:30, iar cele două victime au fost transportate la spital de urgență pentru îngrijiri de specialitate.


 

„Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 12.30 cu privire la un eveniment rutier produs pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Cluj-Napoca, impactul fiind produs între un autoturism și un motociclu.


Din primele informații, conducătorul unui autoturism, de 60 de ani, din comuna Vultureni, care se afla pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la punerea în mișcare a autovehiculului, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, pe aceeași stradă, cu direcția spre strada Miraslău. Ulterior impactului, motociclul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Urmare a evenimentului produs, conducătorul motociclului, alături de pasagerul acestuia, un bărbat de 36 de ani, din Florești, au fost transportați în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Testările cu aparatul etilotest au fost negative”, a transmis IPJ Cluj.


Cele două victime erau întinse pe jos în urma impactului, a transmis ISU Cluj.

„Pompieri au găsit la fața locului un autoturism și o motocicletă avariate, iar pasagerul și conducător motociclete erau întinși pe jos și a solicita asistență medicală. Aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți.


Cei doi bărbați, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost preluați de către echipajul SMURD și SAJ, fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenirea incendiilor, având în vedere scurgerile de combustibil din rezervorul motocicletei”, potrivit ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter