Actualitate

Un bărbat din Cluj, rănit GRAV de un porc mistreț la o partidă de vânătoare! A fost solicitat ELICOPTERUL SMURD

Un bărbat de 64 de ani a fost atacat de un porc mistreț în localitatea Unguraș în timpul unei partide de vânătoare.

Conform IPJ Cluj, partida de vânătoare nu ar fi respectat autorizațiile referitoare la prevenirea pestei porcine africane, fiind deschis între timp și un dosar de cercatere penală pentru vătămare corporală din culpă.

„Polițiștii dejeni au fost sesizați astăzi (n.r. sâmbătă), în jurul orei 10.40, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe un teren agricol situat în localitatea Unguraș, un bărbat ar fi fost atacat de un exemplar de porc mistreț.


La fața locului, polițiștii au identificat persoana, un bărbat de 64 de ani, care a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat în vederea acordării îngrijirilor și investigațiilor de specialitate.

Cercetările efectuate de polițiști au relevat faptul că bărbatul, în timp ce desfășura activități agricole, pe un teren aflat în extremitatea localității Unguraș, a fost surprins de un porc mistreț, fiind rănit.


Totodată, din verificările preliminare desfășurate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, alături de reprezentanții Gărzii Forestiere, a reieșit faptul că în proximitatea locului în care s-a produs evenimentul a fost desfășurată o partidă de vânătoare în baza unei autorizații ce nu respectă prevederile referitoare la prevenirea pestei porcine africane.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar de cercetare penală, pentru documentarea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter